Kim Kardashian revine pe reţelele de socializare cu o fotografie alături de Kanye şi de copii

Kim Kardashian a revenit pe reţelele de socializare, marţi, cu o fotografie postată pe Instagram şi Twitter. Deşi nu este cutremurătoare, precum selfie-ul nud din baie care a iscat controverse, fotografia postată anunţă o încercare de a nega zvonurile că mariajul cu Kanye West ar fi în pericol.

1030 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian revine pe reţelele de socializare cu o fotografie alături de Kanye şi de copii

Kim Kardashian revine pe reţelele de socializare cu o fotografie alături de Kanye şi de copii (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

Kim Kardashian a revenit pe reţelele de socializare, marţi, cu o fotografie posată pe Instagram şi Twitter. Deşi nu este cutremurătoare, precum selfie-ul nud din baie care a iscat controverse, fotografia anunţă revenirea sa pe internet şi, în acelaşi timp, o încercare de a nega zvonurile că mariajul său este în pericol. Fotografia este de familie, Kim apare alături de Kanye West, de fiica lor Nord şi de fiul lor Saint, care a învăţat să meargă, informează Yahoo Celebrity.

Recent, Kim Kardashian a apărut într-un nou material promoţional al revistei Love, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Video-ul începe cu un personaj ce încearcă să coloreze o felicitare de Crăciun, după care vedeta apare îmbrăcată în lenjerie marca Agent Provocateur şi într-o blană Coach.

După ce Kim a fost victima unui jaful armat, a început să-şi regândească prezenţa în spaţiul online şi să apară mult mai rar în public. Aflată în Paris la Săptămâna Modei în luna octombrie,vedeta americană de televiziune Kim Kardashian a fost ameninţată cu arma într-un hotel din Paris de către indivizi deghizaţi în poliţişti. Hoţii i-au furat bijuterii şi bani.

Vedeta de televiziune, în vârstă de 35 de ani, a fost legată la gură, încătuşată şi imobilizată în cadă de indivizii deghizaţi în ofiţeri de poliţie.

Kim Kardashian s-a eliberat singură de cătuşe din locul unde a fost ameninţată cu arma şi a fugit pe balconul apartamentului, să ţipe după ajutor. Se pare că vedeta "se temea că era pe cale să fie violată", în timp ce tâlharii i-au îndreptat pistolul la tâmplă. Kardashian îi implora: "Vă rog, nu mă ucideţi, am copii."

După ce a fost legată în baie, Kardashian a fost capabilă să facă scape disperată de cătuşe şi să ţipe la vecini. Tâlharii răscoliseră apartamentul, punând mâna pe bjiuterii în valoare de milioane de lire sterline, inclusiv un inel de 3,5 milioane de lire sterline şi două telefoane. Kim a părăsit capitala Franţei cu inelul de logodnă rămas fără enormul diamant.

 

 

family

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Kim este denumită "Regina Selfie-urilor" în Statele Unite ale Americii, deoarece este faimoasă pentru postările de selfie-uri extrem de provocatoare pe reţelele de socializare. Vedeta americană de reality-show Kim Kardashian a postat pe contul său de Twitter o imagine în care apare complet dezbrăcată, dezvelind un trup uimitor, la 13 săptămâni după naşterea băieţelului său, Saint West, al doilea copil pe care îl are cu rapperul Kanye West. Aceasta a mai încercat în trecut să doboare recordurile de vizualizări pe internet când a pozat cu spatele complet dezgolit, care lăsa să i se vadă posteriorul celebru pe coperta revistei "Paper".

Vedeta de reality-show în vârstă de 35 de ani a apărut complet dezbrăcată, zonele intime fiind acoperite inteligent de fâşii negre - într-un instantaneu pe care şi l-a făcut în oglinda care lasă să se vadă baia sa luxoasă, ornată cu plăci de marmură.

Cu pletele vopsite blond deschis, se pare că imaginea ar fi o trimitere la o fotografie luată în urmă cu câteva săptămâni când a avut o apariţie uluitoare purtând o blondă în timpul New York Fashion Week. Vedeta a postat alături de imaginea sa sexy cuvintele: "Atunci când eşti gen: Nu am cu ce să mă îmbrac LOL." Aceasta arata fenomenal în fotografia care îi pune în vedere talia suplă şi tonifiată, şoldurile bine definite şi bombate, sugerând că şi-a reintrat în formă după a doua sa sarcină.

Kim Kardashian şi-a lăsat expus şi bustul său generos care nu este acoperit de niciun sutien pentru a crea impresia unui decolteu impresionant.

Ca întotdeauna, şi în celebra fotografie, regina selfie-urilor a pozat cu o atitudine seducătoare, părul său despletit şi lăsat pe spate dându-i o alură rebelă.

Kim împreună cu soţul său Kanye West au devenit părinţi pentru a doua oară în decembrie, când s-a născut Saint West, fratele lui North, fiica în vârstă de doi ani a cuplului.

Acest selfie nu este primul în care Kim Kardashian inflamează internetul: cunoscută pentru instantaneele sale provocatoare, imaginea este una firească pentru starul din "Keeping Up With The Kardashians", fiind prima de acest gen la trei luni după ce a dat naştere.

Kim şi soţul ei, Kanye West, au fost incluşi de revista Time în lista celor mai influente 100 de persoane din lume.

Kim Kardashian, protagonistă a show-ului TV "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, cu venituri de 52,5 milioane de dolari, potrivit unui top publicat de Forbes.

Starleta americană are o relaţie cu Kanye West din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014, la Florenţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici