Kim Kardashian şi Kanye West îşi petrec luna de miere "oficială" în Mexic

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care s-au căsătorit pe 24 mai la Florenţa, au plecat în Mexic, într-o lună de miere "oficială", după ce au petrecut o minivacanţă în Irlanda şi Praga, imediat după nuntă.

295 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian şi Kanye West îşi petrec luna de miere "oficială" în Mexic

Kim Kardashian şi Kanye West îşi petrec luna de miere "oficială" în Mexic (Imagine: Hepta)

Kim Kardashian şi Kanye West, care petrec luna de miere în satul mexican Punta Mita, fiind cazaţi într-o reşedinţă privată de pe plajă, au sărbătorit, de asemenea, ziua de naştere a rapperului, care a împlinit 37 de ani pe 8 iunie, informează contactmusic.com.

La începutul săptămânii, Kim Kardashian a publicat pe contul ei de pe platforma Instagram un mesaj de felicitare pentru soţul ei: "La mulţi ani soţului meu şi celui mai bun prieten din lume! Mi-ai schimbat viaţa mai mult decât crezi. Modul în care priveşti viaţa mă inspiră, te iubesc atât de mult!".

După o relaţie care a început în urmă cu doi ani, Kim şi Kanye s-au căsătorit în faţa a 600 de invitaţi în cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe 24 mai la Forte di Belvedere, în Florenţa.

Kim Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici