Kings of Leon şi-au întrerupt un concert deoarece solistul trupei era beat

Kings of Leon şi-au încheiat un concert în Dallas mai repede decât estimaseră deoarece Caleb Followill, solistul formaţiei, a ieşit de pe scenă ca să îşi ia o altă bere, dar nu a mai revenit.

96 afișări
Imaginea articolului Kings of Leon şi-au întrerupt un concert deoarece solistul trupei era beat

Kings of Leon şi-au întrerupt un concert deoarece solistul trupei era beat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concertul Kings of Leon de vineri seara, din oraşul american Dallas, s-a încheiat după a unsprezecea melodie, întrucât solistul trupei a ieşit de pe scenă, informează contactmusic.com.

El le-a spus fanilor că se duce să vomite şi să îşi ia o altă bere, promiţându-le că va reveni, ceea ce nu s-a întâmplat.

"Încerc să cânt, dar nu am voce. Nu am nimic. Nu sunt beat", a declarat Caleb Followill.

Totuşi, când şi-a dat seama că Followill nu se va întoarce pe scenă, basistul Kings of Leon, Jared Followill, le-a cerut scuze fanilor, spunând că fratele său nu se simte bine.

"Urâţi-l pe Caleb, nu pe noi. Nu ştiu ce să spun. Nu este vina noastră. Este a lui Caleb. Nu mai poate cânta. Ne vom întoarce cât se poate de repede. Ştiu că ne urâţi. Îmi pare foarte rau, ardeţi albumele noastre. Am cânta chiar acum dacă am putea. Ne pare foarte rău", a spus Jared.

Grupul american Kings of Leon este alcătuit din chitaristul Mathew Followill şi verii lui, cei trei fraţi Caleb Followill (vocal principal/ chitară), Nathan Followill (percuţie/ backing vocals) şi Jared Followill (chitară bas/ sintetizator). Iniţial comparaţi cu cei de la formaţia The Strokes, dar în variantă sudistă - pentru reinventarea şi resuscitarea rock & roll-ului Dixie-style - cei de la Kings of Leon s-au transformat încet, de-a lungul anilor, într-o trupă de rock experimental.

Kings of Leon s-a bucurat de o popularitate imediată în Marea Britanie, unde, mai târziu, a primit discuri de platină pentru vânzările de albume. Pe măsură ce trupa a explorat diverse stiluri şi a înregistrat şi alte lansări, pe albumele "Aha Shake Heartbreak" (2004), "Because of the Times" (2007) şi "Only By the Night" (2008), comparaţiile cu The Strokes au dispărut, Kings of Leon având în prezent propriul lor stil. Piesa "Use Somebody" a fost desemnată "înregistrarea anului 2010" la gala premiilor Grammy de anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici