Kirk Douglas şi-a fracturat un picior

Veteranul actor american Kirk Douglas a căzut şi şi-a fracturat un picior, în urmă cu câteva zile, pe când se afla în locuinţa sa din Beverly Hills, Los Angeles, informează femalefirst.co.uk.

145 afișări
Imaginea articolului Kirk Douglas şi-a fracturat un picior

Kirk Douglas şi-a fracturat un picior (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 92 de ani, celebrul actor american a căzut, recent, pe când se afla în reşedinţa lui din California, însă a refuzat să se ducă imediat la medic.

El a fost consultat de medici la o zi după accident, actorul aflând astfel că şi-a fracturat unul dintre oasele labei piciorului. Medicii i-au pus piciorul în ghips şi l-au sfătuit să se odihnească timp de patru săptămâni, chiar dacă venerabilul actor a insistat că acest accident nu a fost la fel de grav pe cât a părut să fie.

Kirk Douglas a scris pe blogul său de pe MySpace.com: "Cred că sunt neîndemânatic. Stăteam pe un scaun şi îi dictam asistentei mele Grace, m-am ridicat, m-am împiedicat şi am căzut lângă perete. Mă durea piciorul, dar am crezut că durerea va trece de la sine. A doua zi era şi mai rău, iar soţia m-a obligat să consult un medic. Am fost surprins să aflu că am un os rupt în laba piciorului şi că va trebui să port ghips timp de o lună!".

Kirk, fiul unor imigranţi evrei ruşi analfabeţi, a jucat în aproximativ 80 de filme, multe devenite clasice. Printre acestea se numără "Spartacus", "Urâtul şi frumosul", "Van Gogh", "20.000 de leghe sub mări".

Ultima dată a putut fi văzut pe marele ecran alături de o parte dintre membrii familiei sale, în filmul "În familie" (2003), în care a jucat şi Michael Douglas.

În 1991, Kirk Douglas a primit premiul pentru întreaga carieră din partea Institutului American de Film.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici