Kiss va lansa un nou album

Trupa americană Kiss a decis să lanseze un nou album, primul din ultimii 10 ani, după albumul "Psycho Circus", apărut în 1998.

18 afișări
Imaginea articolului Kiss va lansa un nou album

Kiss va lansa un nou album

"Va fi un album clasic, în stilul trupei Kiss din anii '70, fără să privim la ce a apărut în muzică de atunci şi până acum; va fi ca o întoarcere la origini", a declarat solistul şi chitaristul Paul Stanley, care va fi, totodată, şi producătorul viitorului material discografic.

Stanley a declarat într-un interviu recent acordat pe site-ul askmen.com că trupa Kiss va începe înregistrările foarte curând.

În ultimii ani, basistul Gene Simmons şi-a exprimat lipsa de entuziasm faţă de lansarea unui nou album, pe care el o atribuie situaţiei actuale din industria muzicală.

"Industria muzicală e într-o stare extrem de proastă", a declarat Simmons anul trecut, pentru revista Billboard. "Nimic din fiinţa mea nu mă îndeamnă să intru în studio şi să creez muzică nouă. Cum să o distribuim apoi ? Cum să fim plătiţi, noi, artiştii, dacă oamenii pot să asculte pe gratis muzica noastră?".

Nu se ştie, deocamdată, în ce fel va alege trupa Kiss să îşi comercializeze viitorul album, la care vor colabora membrii din componenţa originală, Stanley şi Simmons, alături de chitaristul Tommy Thayer şi toboşarul Eric Singer.

"Psycho Circus", produs de casa de discuri Mercury Records, a inclus piese cu ceilalţi doi membri din trupa originală, toboşarul Peter Criss şi chitaristul Ace Frehley. Acest album a intrat direct pe locul al treilea în Billboard 200, dar apoi a coborât destul de repede în clasament.

Turneul trupei Kiss, prin care legendarii rockeri sărbătoresc 35 de ani de existenţă, a debutat în această vară, în Europa, şi va continua în America de Nord, în 2009.

Simons şi colegii săi din trupa americană de hard rock Kiss, celebră pentru ţinutele strălucitoare şi chipurile machiate cu alb şi negru, au vândut milioane de discuri şi au influenţat mai multe generaţii de fani şi de muzicieni.

Gene Simmons este figura cea mai cunoscută din trupă, datorită machiajului care reprezintă aripile unui liliac şi a modului în care scoate limba la public.

Printre hiturile trupei Kiss se numără "Detroit Rock City" ("Destroyer", 1976), "Rock'n'Roll All Night", "I was made for lovin' you" (1979).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici