Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson. Pentru cine şi-a pus în pericol relaţia cu colegul din "Twilight"

Actriţa americană Kristen Stewart l-a înşelat pe partenerul ei de viaţă, Robert Pattinson, cu un regizor de la Hollywood, care este căsătorit şi are doi copii, informează câteva surse citate de people.com.

5457 afișări
Imaginea articolului Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson. Pentru cine şi-a pus în pericol relaţia cu colegul din "Twilight"

Robert Pattinson şi Kristen Stewart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Relaţia dintre cei doi protagonişti din franciza "Amurg/ Twilight" a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders.

"Kristen este complet devastată. Spune că a fost o greşeală şi că i-a lipsit complet judecata", afirmă o sursă.

Aventura actriţei americane cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", a avut loc cu puţin timp în urmă, a precizat aceeaşi sursă, informează people.com.

"Nu a avut o relaţie de dragoste cu Rupet. A fost doar o aventură scurtă, care nu ar fi trebuit să se întâmple. Ea nu a vrut să rănească pe nimeni. Este o persoană bună, care a făcut însă o alegere proastă", a spus aceeaşi sursă.

Regizorul britanic Rupert Sanders este căsătorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii - Skyla şi Tennyson.

Kristen Stewart, în vârstă de 22 de ani, şi Robert Pattinson, în vârstă de 26 de ani, au apărut împreună, recent, la Comic-Con 2012 şi păreau fericiţi. Ei au făcut şi câteva glume cu această ocazie, vorbindu-le jurnaliştilor despre scenele de dragoste pe care le-au filmat pentru seria "Amurg/ Twilight".

Presa americană a anunţat în urmă cu câteva zile că cei doi actori - care se află într-o relaţie de lungă durată, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale francizei "Amurg/ Twilight" - au decis să se mute oficial împreună, dorind să ducă relaţia lor de dragoste la un nivel superior.

Seria "Amurg/ Twilight" prezintă povestea unei tinere, Bella Swan, interpretată de Kristen Stewart, care se îndrăgosteşte de vampirul Edward Cullen, interpretat de actorul britanic Robert Pattinson, într-o lume în care vampirii şi vârcolacii trăiesc printre oamenii obişnuiţi.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici