"Kung Fu Panda", pe primul loc în box office-ul nord-american (Video)

Lungmetrajul animat "Kung Fu Panda", produs de DreamWorks Animation, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, după ce a obţinut încasări de 60 de milioane de dolari de vineri până duminică, informează variety.com.

27 afișări
Imaginea articolului "Kung Fu Panda", pe primul loc în box office-ul nord-american (Video)

"Kung Fu Panda", pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul, care beneficiază de vocile unor actori celebri, precum Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jack Black şi Lucy Liu, prezintă povestea lui Po, un panda leneş şi lipsit de respect, care va trebui să salveze Valea Păcii de un tigru ticălos, Tai Lung. Când duşmanii apar la porţile oraşului, toate speranţele se îndreaptă spre panda, existând o profeţie care spune că acesta este "Alesul" care trebuie să salveze lumea. Po va deveni în cele din urmă un erou Kung Fu, învăţând că, dacă are încredere în sine, poate să realizeze orice doreşte.

O nouă comedie cu Adam Sandler, "Nu te pune cu Zohan", despre aventurile unui agent al Mossad-ului, al cărui vis este să devină hairstylist, s-a situat pe locul al doilea în box office, după ce a încasat 40 de milioane de dolari în primele trei zile de la lansare.

"Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal", a patra parte a aventurilor eroului cult încarnat de Harrison Ford, a avut încasări de 22,8 milioane de dolari, situându-se pe locul al treilea.

Kung Fu Panda


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici