Kylie Minogue, oaspete de onoare la parada Mardi Gras 2012, organizată de comunitatea gay din Sydney

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a participat în calitate de invitat de onoare la ediţia din 2012 a paradei Mardi Gras, organizată de comunitatea homosexualilor, lesbienelor şi transsexualilor din Sydney, la care au asistat peste 300.000 de persoane.

199 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue, oaspete de onoare la parada Mardi Gras 2012, organizată de comunitatea gay din Sydney

Kylie Minogue (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa este una dintre cele mai renumite artiste de pe scena muzicii pop internaţionale, iar venirile ei în ţara natală, Australia, sunt întâmpinate întotdeauna cu entuzisasm. Ea este, totodată, de foarte mulţi ani, un veritabil "idol" pentru comunitatea gay din lumea întreagă, informează dailymail.co.uk.

Atunci când a revenit în Australia pentru a sărbători 25 de ani de carieră în industria muzicală, parada Mardi Gras din Sydney, organizată sâmbătă seară, a reprezentat ocazia perfectă pentru a marca "aniversarea de argint" a cântăreţei australiene.

Cântăreaţa în vârstă de 43 de ani a fost invitata de onoare a paradei organizată în fiecare an pe Oxford Street din Sydney de comunitatea homosexualilor, lesbienelor şi transsexualilor. Artista a susţinut apoi un recital special, la petrecerea organizată după paradă, la Hordern Pavilion din Moore Park din Sydney.

"A fost un show de dimensiuni epice", a declarat cântăreaţa într-un mesaj postat pe Twitter la scurt timp după încheierea spectacolului.

Artista australiană a purtat la acest eveniment două ţinute spectaculoase create de designerul Jean Paul Gaultier, o tiară creată de designerul londonez Stephen Jones şi o îndrăzneaţă rochie fără spate creată de casa Pucci.

Artista australiană, care a participat la parada Mardi Gras din Sydney şi în anul 1998, a fost onorată de organizatori printr-o defilare specială a unui car alegoric, a cărui temă centrală s-a inspirat din viaţa şi cariera celebrei cântăreţe.

La parada Mardi Gras de sâmbătă seară de la Sydney au participat circa 300.000 de persoane, care, în ciuda ploii, şi-au păstrat starea de bunădispoziţie, cântând şi dansând peste două ore şi jumătate.

După eveniment, cântăreaţa a vorbit despre actuala legislaţie din Australia, care interzice căsătoriile între persoanele de acelaşi sex: "Cred că ar trebui să fie legalizate. Întotdeauna am spus că dragostea este dragoste. Sper că toate obstacolele din calea legalizării lor (a căsătoriilor gay, n.r.) vor dispărea în curând".

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreaga - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Artista a inclus şi România în cadrul celui mai recent turneu al său, KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici