La ce a renunţat Leonardo DICAPRIO: Cea mai "fierbinte" femeie din lume, într-o reclamă la lenjerie intimă - GALERIE FOTO, VIDEO

Fosta iubită a actorului american Leonardo DiCaprio, fotomodelul Bar Rafaeli, confirmă încă o dată de ce cititorii revistei Maxim au declarat-o în 2012 cea mai "fierbinte" femeie din lume. Cu silueta ei perfectă şi cu frumuseţea ei, Bar Rafaeli este cu siguranţă imaginea perfectă pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

3961 afișări
Imaginea articolului La ce a renunţat Leonardo DICAPRIO: Cea mai "fierbinte" femeie din lume, într-o reclamă la lenjerie intimă - GALERIE FOTO, VIDEO

Leonardo DICAPRIO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Superba blondă de 27 de ani este protagonista unei noi campanii incendiare pentru firma de lenjerie intimă Passionata, într-uchipând, pe rând, o gospodină sexy, o iubită "fierbinte" sau casnica perfectă, scrie Daily Mail.

GALERIE FOTO

Modelul apare într-un spot publicitar, inspirat din anii '50, în care învaţă să gătească, udă florile, face prăjituri şi totul purtând lenjerie intimă cât mai sexy.

Bar Rafaeli şi Leonardo DiCaprio s-au despărţit în mai 2011, după o relaţie de cinci ani, când toată lumea se aştepta ca cei doi să se căsătorească. Cele două vedete au decis să se despartă deoarece mergeau pe drumuri diferite şi amândoi se concentrau mai mult pe cariere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici