La concertul Muse s-au pus în vânzare un numar limitat de bilete categoria I

O serie limitată de bilete pentru concertul Muse, care va avea loc pe 6 octombrie pe stadionul "Arcul de Triumf" din Bucureşti, se pun în vânzare duminică, la preţul de 95 de lei, având locul asigurat în tribuna I.

1 afișare
Imaginea articolului La concertul Muse s-au pus în vânzare un numar limitat de bilete categoria I

La concertul Muse s-au pus în vânzare un numar limitat de bilete categoria I

Restul biletelor au preţurile de 45, respectiv 65 de lei, până în prezent fiind vândute peste 2.000 de unităţi, au declarat organizatorii evenimentului.

Biletele sunt disponibile în reţelele magazinelor Bilet.ro, Diverta şi ticketpoint.ro.

Concertul Muse din România face parte din turneul european al trupei britanice şi este prezentat de Orange România şi produs de One Event şi Livada.

Povestea celor de la Muse a început în 1999, în Londra, cu Matthew Bellamy - voce, chitară, clape, Chris Wolstenholme la bas, clape, voce şi Dominic Howard la tobe şi percuţii. Muzica lor îmbină rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul şi chiar cu muzica clasică şi electronică. Hit-uri ca "Time is running out" şi "Starlight" dovedesc că amestecul de stiluri este unul reuşit.

Trioul britanic Muse a adunat, în luna iunie, pe stadionul Wembley din Marea Britanie, un public de peste 60.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici