Lady Gaga a căzut de pe un pian în timpul unui concert - VIDEO

Lady Gaga a dovedit că poate avea probleme din cauza vestimentaţiei pe care o alege pentru concerte. Vedeta a căzut pe scenă în timpul unui concert, din cauza tocurilor foarte înalte pe care le purta.

145 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga a căzut de pe un pian în timpul unui concert - VIDEO

Lady Gaga a căzut de pe un pian în timpul unui concert

Gaga a căzut în faţa a mii de fani în timp ce făcea un pas de pe pianul în flăcări pe care se urcase pe scaunul de lângă acesta. Scaunul pe care a călcat s-a dezechilibrat, iar cântăreaţa a căzut pe spate, sub pian, scrie dailymail.co.uk.

Însă vedeta a dat dovadă de profesionalism, pentru că nu s-a oprit din cântat nici măcar când se afla căzută sub pian.

Îmbrăcată în pantaloni scurţi şi un sutien, Gaga a s-a ridicat şi a continuat concertul, susţinut la Houston.

Imaginile au fost filmate de un fan în vârstă de 18 ani.

"S-a întâmplat în mijlocul spectacolului. A căzut de la înălţime mare şi arăta rău. Toţi spectatorii au văzut căzătura şi cred că nimeni nu s-ar fi supărat dacă ea ar fi ieşit de pe scenă să fie văzută de un medic. Dar a fost o adevărată profesionistă şi a rămas pe scenă să termine piesa. A fost cu adevărat uimitor de privit", a declarat fanul.

Lady Gaga este cunoscută pentru ţinutele extravagante pe care le poartă, atât în concerte, cât şi în viaţa de zi cu zi.

Noul album al cântăreţei Lady Gaga se intitulează "Born This Way" şi va fi lansat pe 23 mai. "Born This Way" este al doilea album de studio din cariera cântăreţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici