Lady Gaga a căzut din nou pe scenă - VIDEO

Lady Gaga a căzut din nou pe scenă, pentru a doua oară în ultimele două săptămâni, de această dată împiedicându-se de jachetă, după cum se poate vedea într-un filmuleţ postat pe Youtube.

243 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga a căzut din nou pe scenă - VIDEO

Lady Gaga a căzut din nou pe scenă

Gaga a căzut pe scenă în timpul unui concert în Atlanta, în timp ce cânta melodia "Poker Face".

În timp ce cânta, vedeta a sărit pe tocurile înalte, şi-a dat jacheta jos şi a aruncat-o lângă ea, însă apoi s-a împiedicat de aceasta şi a căzut. Gaga a dovedit din nou că este profesionistă, s-a ridicat repede şi a continuat să cânte şi să danseze.

Un spectator de la marginea scenei a luat jacheta căzută, pentru ca incidentul să nu se repete.

Săptămâna trecută Gaga a căzut în faţa a mii de fani în timp ce făcea un pas de pe pianul în flăcări pe care se urcase pe scaunul de lângă acesta. Scaunul pe care a călcat s-a dezechilibrat, iar cântăreaţa a căzut pe spate, sub pian.

Lady Gaga este cunoscută pentru ţinutele extravagante pe care le poartă, atât în concerte, cât şi în viaţa de zi cu zi.

Noul album al cântăreţei Lady Gaga se intitulează "Born This Way" şi va fi lansat pe 23 mai. "Born This Way" este al doilea album de studio din cariera cântăreţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici