Lady Gaga a dezvăluit când plănuieşte să aibă copii

Cântăreaţa Lady Gaga, în vârstă de 33 de ani, speră să fie foarte ocupată atât în ​​viaţa sa profesională, dar şi pe plan personal, dorindu-şi să devină mamă în curând, potrivit contactmusic.com.

2082 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga a dezvăluit când plănuieşte să aibă copii

Lady Gaga a dezvăluit când plănuieşte să aibă copii

Întrebată ce planuri are pentru următorii zece ani, Lady Gaga ea a declarat pentru canalul YouTube NikkieTutorial: "Plănuiesc să scriu mai multă muzică, genuri muzicale pe care încă nu le-am abordat, vreau să îmi surprind fanii. Vreau să fac mai multe filme, vreau să am copii şi să cresc şi mai mult propriul meu brand de cosmetice, Haus Laboratories".

În cadrul vlog-ului, actriţa din "S-a născut o stea/ A Star is Born" a prezentat câteva produse cosmetice Haus Laboratories şi a explicat cum pasiunea ei pentru machiaj şi capacitatea de a se transforma au determinat-o să îşi creeze alter ego-ul muzical: "Îmi place machiajul. M-am descoperit prin machiaj, asta m-a făcut să mă simt frumoasă, m-a ajutat să mă reinventez ca Lady Gaga".

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare. Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. Lady Gaga a câştigat de-a lungul anilor nouă premii Grammy. Artista a câştigat şi două Globuri de Aur, pentru rolul din serialul "American Horror Story", precum şi pentru piesa "Shallow", de pe coloana sonoră a filmului "A Star is Born", de Bradley Cooper. În 2016, a fost nominalizată la Oscar, la categoria "cea mai bună coloană sonoră", cu melodia "Til It Happens To You" din documentarul "The Hunting Ground". Anul acesta a fost nominalizată la două premii Oscar, pentru rolul din "A Star is Born", dar şi pentru piesa "Shallow", categorie în care a fost, de altfel, desemnată câştigătoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici