Lady Gaga a lansat un nou videoclip. O imită pe Madonna? - VIDEO

Lady Gaga a lansat videoclipul pentru o nouă piesă, "Edge of Glory", pentru care este însă bănuită din nou că o imită pe Madonna.

530 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga a lansat un nou videoclip. O imită pe Madonna? - VIDEO

Lady Gaga a lansat un nou videoclip. O imită pe Madonna?

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a mai fost acuzată că a copiat stilul muzical al Madonnei pentru albumul "Born this Way", scrie dailymail.co.uk.

În noul videoclip, care se vrea un tribut al anilor '80, Lady Gaga apare purtând ţinute provocatoare, asemănătoare cu cele pe care regina muzicii pop le purta la acea vreme. Coafura, ţinuta pe care Lady Gaga o poartă şi basca de pe capul artistei duc cu gândul la rolul pe care Madonna l-a interpretat în 1987 în "Who's that Girl".

Cu părul tuns scurt şi vopsit cu şuviţe blonde şi brunete, îmbrăcată cu pantaloni scurţi şi un corset din piele, vedeta apare cântând pe scările de incendiu ale unui bloc şi pe străzi.

La un moment dat, Gaga se aşează pe stradă şi sărută asfaltul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici