Lady Gaga a purtat pantofi cu tocuri în formă de penis în emisiunea "American Idol" - FOTO, VIDEO

Cântăreaţa americană a purtat pantofi cu tocuri în formă de penis într-o ediţie a emisiunii-concurs "American Idol".

9871 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga a purtat pantofi cu tocuri în formă de penis în emisiunea "American Idol" - FOTO, VIDEO

Lady Gaga a purtat pantofi cu tocuri în formă de penis în emisiunea "American Idol"

Originala cântăreaţă americană i-a şocat pe producătorii acestui show de televiziune în momentul în care a apărut pe platoul de filmare, unde trebuia să participe la înregistrarea unei rubrici speciale, în care urma să discute cu cei patru finalişti, purtând pantofi cu tocuri realizate din penisuri din plastic, informează contactmusic.com.

Editorii din camera de montaj au fost nevoiţi să plaseze un logo al emisiunii "American Idol", cea mai urmărită emisiune TV din Statele Unite, deasupra acestor tocuri, de fiecare dată când aceştia apăreau în imagine.

Potrivit site-ului TMZ.com, Lady Gaga şi-a cumpărat aceaşti "pantofi porno" din magazinele brandului britanic Void of Course.

Deşi imaginea acestor pantofi nu a ajuns în cele din urmă la telespectatori, Lady Gaga a reuşit totuşi să şocheze din nou în cadrul acestui show - arătându-i concurentului James Durbin cum să-şi mişte şoldurile atunci când ea urca pe spatele lui în timp ce cânta. Totodată, cântăreţul de muzică country Christian McCreery a roşit în momentul în care Lady Gaga i-a sugerat să trateze microfonul de pe scenă ca şi cum ar fi fost prietena lui.

Lady Gaga are 25 de ani şi este câştigătoare a cinci premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Recent, Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o "artista anului" pe 2010. Totodată, albumul "The Fame Monster" al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici