Lady Gaga, aproape goală pentru a-şi promova noul videoclip - VIDEO

Lady Gaga foloseşte o nouă metodă pentru a-şi promova noul cântec, "You and I", lansând o serie de "filme de modă".

1139 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, aproape goală pentru a-şi promova noul videoclip - VIDEO

Lady Gaga, aproape goală pentru a-şi promova noul videoclip

În primul dintre acestea, vedeta în vârstă de 25 de ani face mişcări senzuale pe o podea albă, fiind îmbrăcată cu o rochie vaporoasă scurtă, scrie dailymail.co.uk.

La un moment dat, Lady Gaga apare aproape goală, lăsându-şi la vadere tatuajele de pe pulpa stângă.

Videoclipul, intitulat "Haus of U", este filmat în alb şi negru şi o mai prezintă pe cântăreaţă dansând şi pozând precum o balerină. Spre deosebire de toate videoclipurile sale de până acum, Lady Gaga apare cu foarte puţin machiaj şi îşi poartă părul lung liber.

Filmul este primul din cele cinci pe care artista le-a realizat în acelaşi timp cu videoclipul piesei "You and I", celelalte patru dintre acestea urmând să fie lansate zilele viitoare.

Lady Gaga a deschis gala MTV Video Music Awards (VMA) de la Los Angeles, deghizată în bărbat, şi a cântat piesa "You and I". Artista americană a fost acompaniată de un grup de dansatori şi de Brian May, legendarul chitarist al trupei Queen. Cântăreaţa a dansat pe pianul ei şi a aruncat cu spumă de bere în aer pentru a sărbători evenimentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici