Lady Gaga îşi doreşte cel puţin trei copii

Lady Gaga, care a fost părăsită de iubitul ei la începutul lunii noiembrie, a declarat recent că îşi doreşte să aibă cel puţin trei copii cu acesta.

114 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga îşi doreşte cel puţin trei copii

Lady Gaga îşi doreşte cel puţin trei copii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Îmi doresc o mulţime de copii, mă gândesc cel puţin la trei. Ca să fiu sinceră, să am copiii mei este ca şi cum aş avea trei monstruleţi cu mine tot timpul. Probabil că nu vor fi fanii mei", a declarat Lady Gaga, vineri, în timpul unei emisiuni difuzate de postul de radio SiriusXM din New York, informează contactmusic.com.

"Am crescut într-o familie puternică şi pur şi simplu nu îmi pot imagina cum este să nu ai o familie normală", a adăugat cântăreaţa.

Lady Gaga a afirmat în cadrul emisiunii că plănuieşte să aibă copii cu actorul Taylor Kinney, despre care presa americană a scris la începutul săptămânii trecute că ar fi părăsit-o pe cântăreaţă din cauză că nu reuşea "să se adapteze programului deosebit de încărcat" al artistei americane.

Taylor Kinney, care joacă în serialul "Chicago Fire", este originar din Chicago, iar cântăreaţa a dezvăluit că s-ar putea muta în curând în acest oraş.

"Am locuit o lungă perioadă la Chicago şi de fapt (...) mi se pare un oraş grozav pentru mine şi pentru ceea ce fac", a spus artista.

Lady Gaga a participat la emisiunea de pe postul SiriusXM pentru a-şi promova cel mai nou album "Artpop", lansat pe 6 noiembrie.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici