Lady Gaga: Nu faceţi sex neprotejat!

Cântăreaţa Lady Gaga a declarat recent că este celibatară şi că a renunţat pentru o perioadă la a mai face sex, îndemnându-le pe femei să rămână mai degrabă celibatare decât să adopte un comportament promiscuu, informează mirror.co.uk.

169 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga: Nu faceţi sex neprotejat!

Lady Gaga: Nu faceţi sex neprotejat (Imagine: thesuperficial.com)

Cântăreaţa pop în vârstă de 23 de ani a mărturisit că a ales să rămână celibatară pentru o perioadă, deoarece nu dispune de suficient timp pentru a avea o relaţie.

Lady Gaga a făcut aceste declaraţii cu ocazia galei Mac Viva Glam Lipstick din Londra, la care a fost invitată împreună cu Cyndi Lauper.

n ceeea ce mă priveşte, am ales să fiu celibatară în acest moment din viaţa mea, pentru că nu am suficient timp pentru a cunoaşte pe cineva. Ştiţi ceva? E foarte bine aşa. Chiar şi Lady Gaga poate fi celibatară", a declarat diva pop.

Lady Gaga, pe numele ei real Stefani Germanotta, a mărturisit că preferă să îşi acorde un anumit interval de timp pentru a-şi cunoaşte mai bine partenerul, înainte de a ajunge în pat cu acesta.

"Dacă nu poţi să cunoşti suficient pe cineva, nu ar trebui să faci sex cu acea persoană. Acest lucru este posibil în zilele noastre şi la vârsta noastră, deoarece ne-am maturizat şi acum ştim deja că nu putem fi chiar atât de libere în ceea ce priveşte practicarea sexului", a adăugat cântăreaţa americană.

Participând la campania Mac Viva Glam From Our Lips, ea le-a încurajat cu această ocazie pe toate femeile să îşi facă cu regularitate analizele medicale şi în special testul HIV.

"Trebuie să fim sănătoase, aşa că trebuie să ne facem analizele. Nimeni nu este invincibil. Aici, în Marea Britanie, şase cazuri din zece (de infectare cu virusul HIV - n.r.) sunt persoane în vârstă de 13 ani, iar acest fapt înseamnă că primul lor raport sexual a fost neprotejat. 73% dintre femeile active din punct de vedere sexual din Marea Britanie nu au făcut niciodată testul HIV. 80% dintre aceste femei au relaţii monogame şi fac sex neprotejat, considerând că acest lucru este normal, deoarece au un acord cu partenerii lor de viaţă. Însă noi ştim prea bine cum pot fi bărbaţii", a declarat Lady Gaga.

Atât Lady Gaga, cât şi Cyndi Lauper au realizat singure designul rujurilor de buze care poartă semnăturile celor două artiste.

"Sunt absolut încântată să lucrez alături de Cyndi. Să porţi un ruj de buze senzual este un lucru împărtăşit de toate femeile din lume. Suntem încântate că avem posibilitatea de a le vorbi femeilor din lumea întreagă despre mijloacele de prevenţie ce pot fi folosite împotriva virusului HIV şi a maladiei SIDA, cu ajutorul acestor rujuri de buze. Le puteţi oferi fiicelor, surorilor şi prietenelor voastre. Trebuie doar să puneţi aceste rujuri de buze în poşetele voastre şi să vă reamintiţi de fiecare dată când le vedeţi că trebuie să vă protejaţi în timpul raporturilor sexuale. Iar atunci când mergeţi la o întâlnire, puneţi în poşetă un ruj şi un prezervativ", a adăugat Lady Gaga.

Rujurile de buze Mac Viva Glam Cyndi şi Viva Glam Gaga vor fi disponibile pe piaţă începând de luni, 15 martie, la preţul de 12,50 lire sterline (13,78 euro), iar toate încasările vor fi donate în beneficiul femeilor infectate cu virusul HIV sau care suferă deja de maladia SIDA.

Lady Gaga şi-a lansat albumul de debut, intitulat "The Fame", în 2008, însă nu a avut un mare impact asupra pieţei muzicale internaţionale. Dar primele două discuri single - "Just Dance" şi "Poker Face" - au obţinut poziţii fruntaşe în clasamente.

Ea şi-a lansat cel de-al doilea album, "The Fame Monster", în noiembrie 2009. Până în prezent, ea a vândut peste 20 de milioane de single-uri în format digital şi peste patru milioane de albume în întreaga lume.

Lady Gaga a primit o nominalizare la cea mai recentă ediţie a premiilor Grammy, la categoria "cea mai bună înregistrare dance" şi a câştigat trei Brit Awards. Lady Gaga îşi găseşte inspiraţia în rockul glam şi în artişti precum David Bowie şi Queen, precum şi în cântăreţi pop ca Michael Jackson şi Madonna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici