Lady Gaga nu se dezminte: Cântăreaţa îşi promovează parfumul "purtând" gălbenuşuri de ou - FOTO

Cântăreaţa americană Lady Gaga îşi promovează noul parfum, "Fame", prin fotografii în care "poartă" gălbenuşuri de ou în jurul gâtului.

679 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga nu se dezminte: Cântăreaţa îşi promovează parfumul "purtând" gălbenuşuri de ou - FOTO

Lady Gaga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Videoclipul care face reclamă la acest parfum are drept coloană sonoră melodia lui Lady Gaga "Scheiße", care înseamnă "rahat" în limba germană.

Lady Gaga a spus că a creat parfumul după ce şi-a amestecat fluidele propriului corp, pentru a avea aroma "unei târfe scumpe", cu miros de "sânge, transpiraţie şi spermă", informează thesun.co.uk.

Parfumul se vinde bine în Statele Unite ale Americii, iar Lady Gaga a anunţat că va avea o apariţie specială, în octombrie, la celebrul magazin Harrods, pentru a promova produsul şi în Marea Britanie.

Cu toate acestea, mai mulţi utilizatori ai platformei Twitter au scris că nu vor cumpăra parfumul, deoarece se tem că "va mirosi, la propriu, a rahat".

Lady Gaga a susţinut un concert la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, pe 16 august. Atunci, artista nu s-a sfiit să mărturisească publicului din Capitală că a vomat în culise.

Cântăreaţa Lady Gaga a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor - în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici