Lady Gaga, personaj animat în "Familia Simpson"

Cântăreaţa americană Lady Gaga, ale cărei apariţii în public par desprinse din volumele de benzi desenate, datorită ţinutelor ei extravagante, va apărea în calitate de personaj animat într-un episod din următorul sezon al serialului "Familia Simpson".

302 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, personaj animat în "Familia Simpson"

Lady Gaga, personaj animat în "Familia Simpson" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia a fost confirmată de postul de televiziune Fox, citat de site-ul TheWrap.com.

În episodul intitulat "Lisa Goes Gaga", personajul care o va întruchipa pe cântăreaţa americană va ajunge în Springfield pentru a reînsufleţi atmosfera din acest orăşel american destul de posomorât, dar mai ales pentru a o înveseli pe Lisa Simpson, prin "puterea cântecului, a dansului şi a flash mobbing-ului".

Producătorii show-ului, dorind ca acest episod să se ridice la înălţimea reputaţiei de care se bucură invitata lor specială, au anunţat că vor "condimenta" puţin acţiunea, cu o bustieră care aruncă flăcări, dar şi un sărut între personajul care o întruchipează pe Gaga şi Marge Simpson.

Episodul "Lisa Goes Gaga" va fi difuzat în primăvara anului 2012, în cadrul celui de-al 23-lea sezon al serialului.

Lady Gaga are 25 de ani şi este câştigătoare a cinci premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009. Recent, Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o "artista anului" pe 2010. Totodată, albumul "The Fame Monster" al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.

"Familia Simpson", show creat de Matt Groening, a câştigat 27 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în SUA. De la lansarea lui, în 1989, "Familia Simpson" a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial. Protagoniştii producţiei sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copii Bart, Lisa şi Maggie. Cei cinci locuiesc în oraşul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia sau politica internaţională.

Serialul "Familia Simpson" a introdus expresia "D'oh!" în Oxford English Dictionary, iar membrii îndrăgitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici