Lady Gaga, poză fără machiaj pentru fani. IMAGINEA pe care vedeta a postat-o pe Twitter - FOTO

Lady Gaga, a decis să le arate fanilor o altă faţă a ei. Artista s-a pozat fără machiaj şi a postat imaginea pe Twitter.

1776 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, poză fără machiaj pentru fani. IMAGINEA pe care vedeta a postat-o pe Twitter - FOTO

Lady Gaga (Imagine: MediafaxFoto / AFP)

Şi-a obişnuit fanii cu ţinute teatrale atunci când apare în public, dar acum Lady Gaga le-a arătat o cu totul altă ipostază a ei. Fără machiaj şi cu o floare după ureche, Lady Gaga şi-a surprins admiratorii cu o poză făcută în oglindă şi postată pe Twitter.

Poza pare a fi făcută în baie, artista fiind îmbrăcată cu o bluză verde şi lăsând la vedere un umăr în timp ce se fotografiază cu telefonul mobil.

Împreună cu poza, Lady Gaga a transmis mesajul: "Să aveţi o zi frumoasă!"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici