Lady Gaga, prima reacţie după speculaţiile în cascadă privind relaţia sa „intimă” cu Bradley Cooper

Lady Gaga a pus capăt speculaţiilor apărute pe reţelele de socializare online privind o posibilă relaţie sentimentală a sa cu actorul Bradley Cooper, comparând aceste platforme cu "toaleta internetului", potrivit variety.com.

6277 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, prima reacţie după speculaţiile în cascadă privind relaţia sa „intimă” cu Bradley Cooper

Lady Gaga, prima reacţie după speculaţiile privind relaţia sa cu Cooper: Reţelele sociale sunt toaleta internetului

Invitată în ediţia de miercuri a emisiunii "Jimmy Kimmel Live", de pe postul de televiziune american ABC, artista a vorbit despre mediatizatul moment al său de la gala Oscar 2019, respectiv recitalul susţinut alături de Bradley Cooper.

"A fost o conexiune atât de intensă cu Bradley încât imediat - şi acesta este un compliment - oamenii au început să spună: «Oh, sunt îndrăgostiţi»", i-a spus Kimmel.

Laureata premiului Oscar de anul acesta şi-a dat imediat ochii peste cap şi a declarat: "Mai întâi de toate, reţelele social media sunt toaleta internetului. Şi ceea ce au făcut pentru cultura pop este oribil. Iar oamenii au văzut acolo iubire şi, ghici ce, asta este ceea ce au vrut să vadă".

"Din punctul de vedere al unui moment artistic, era important pentru amândoi să ne simţim conectaţi tot timpul. Uite, l-am îmbrăţişat pe Tony Bennett timp de trei ani, când am susţinut turneul împreună cu acesta în toată lumea. Când interpretezi piese de dragoste, asta este ceea ce doreşti să simtă oamenii", a mai spus Lady Gaga.

Organizatorii galei Oscar 2019, un eveniment care nu a avut o gazdă oficială pentru prima dată în ultimii 30 de ani, au ales să facă lucrurile în mod diferit, respectiv să renunţe la prezentarea momentului muzical susţinut de Lady Gaga şi Bradley Cooper.

Astfel, iniţial, pe scena de la Dolby Theatre din Los Angeles s-au auzit primele acorduri ale piesei nominalizate la Oscar "Shallow" - din filmul regizat de Bradley Cooper "A Star is Born".

Cooper şi Gaga, care stăteau în sală, pe primul rând de scaune, s-au luat de mână şi au urcat pe scenă.

Rob Mills, unul dintre şefii echipei de producţie a postului TV ABC, care s-a ocupat de eveniment, a declarat ulterior pentru Variety că s-a dorit astfel crearea unui moment inedit şi că atmosfera a fost una "electrizantă".

Pe reţelele de socializare online au apărut imediat reacţii privind momentul, considerat de mulţi unul prea "intim".

Însă iubita actorului, top-modelul Irina Shayk, în vârstă de 33 de ani, care a urmărit recitalul din primul rând şi apoi l-a aplaudat în picioare, ar fi spus că nu s-a simţit deranjată de ceea ce a văzut şi că cei doi au jucat doar nişte roluri.

"Irina ştie că Bradley şi Gaga sunt artişti", a declarat o sursă pentru publicaţia Us Weekly. "Nu este o problemă pentru ea. Jucau nişte personaje care au realizat un moment artistic de Oscar", a mai spus sursa.

După ce Lady Gaga şi-a primit premiul Oscar pentru cea mai bună piesă şi s-a întors pe scaunul ei, Shayk a îmbrăţişat-o.

Totuşi, cu puţin timp înainte de gala Oscar de duminică, Shayk a încetat să o mai urmărească pe Lady Gaga pe conturile acesteia de pe reţelele de socializare.

Bradley Cooper, în vârstă de 44 de ani, şi starul casei de modă Victoria’s Secret au o relaţie din 2015 şi au împreună un copil în vârstă de 23 de luni, Lea.

Lady Gaga, în vârstă de 32 de ani, este în prezent singură, după ce, la începutul acestei luni, ea s-a despărţit de logodnicul ei, Christian Carino, după o relaţie de doi ani.

Filmul "A Star is Born" prezintă povestea de dragoste dintre un star muzical a cărui carieră a intrat într-un con de umbră (Bradley Cooper) şi o tânără compozitoare care ajunge să fie o vedetă (Lady Gaga).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici