Lady Gaga revine pe scenă după operaţia la şold. Când va avea loc show-ul artistei

Cântăreaţa americană Lady Gaga va reveni pe scenă, pentru prima dată după operaţia la şold, la gala MTV Video Music Awards 2013, au anunţat, joi, reprezentanţii postului MTV.

246 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga revine pe scenă după operaţia la şold. Când va avea loc show-ul artistei

Lady Gaga revine pe scenă după operaţia la şold. Când va avea loc show-ul artistei (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Artista americană, în vârstă de 27 de ani, va interpreta un single extras de pe următorul ei album, "ARTPOP", care va fi lansat în luna noiembrie. Noul single va fi lansat pe 19 august, cu doar câteva zile înainte de gala MTV Video Music Awards (VMA), care va avea loc pe 25 august.

Lady Gaga, desemnată în urmă cu câteva zile de revista Forbes drept cea mai bogată artistă în vârstă de până la 30 de ani, cu venituri de 80 de milioane de dolari obţinute în ultimele 12 luni, a fost nevoită să îşi anuleze o parte a turneului ei mondial, la începutul anului, din cauza unei operaţii la şold.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru performanţele ei televizate, care sunt spectaculoase şi adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august anul trecut, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.

Lady Gaga a câştigat deja numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici