Lady Gaga s-a despărţit de iubitul ei

Cântăreaţa americană Lady Gaga a confirmat faptul că este din nou singură, după ce s-a despărţit de iubitul ei, Luc Carl.

508 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga s-a despărţit de iubitul ei

Lady Gaga s-a despărţit de iubitul ei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit contactmusic.com, artista americană s-a împăcat cu fostul ei iubit, Luc Carl, toboşar într-o trupă rock, în vara anului 2010, după ce au trăit despărţiţi câţiva ani.

Recent, Lady Gaga a declarat într-un interviu că nu i-a plăcut niciodată cu adevărat să facă sex decât după ce s-a îndrăgostit de Luc Carl.

Lady Gaga, care descria în trecut iubirea dintre doi oameni ca "o relaţie monogamă adecvată", a confirmat faptul că s-a despărţit de Luc Carl şi că în prezent nu are niciun iubit.

"Nu am niciun iubit acum şi nu am participat în ultima vreme la nicio întâlnire cu un posibil viitor iubit", a declarat artista americană într-un interviu acordat în emisiunea britanică "The Graham Norton Show".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici