Lady Gaga şochează din nou! Cântăreaţa s-a "transformat" în bărbat - FOTO

Cântăreaţa americană Lady Gaga şi-a şocat din nou fanii, pozând deghizată în bărbat pentru coperta celui mai recent single al ei, intitulat "You And I".

10715 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga şochează din nou! Cântăreaţa s-a "transformat" în bărbat - FOTO

Lady Gaga (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Artista americană este de nerecunoscut în fotografiile incluse în campania de promovare a single-ului "You And I", în care pozează deghizată în bărbat, are părul vopsit în negru, poartă perciuni şi fumează o ţigară, informează contactmusic.com.

Lady Gaga a postat aceste fotografii pe contul ei de pe Twitter.

"Nu vei afla niciodată ce cauţi în dragoste dacă nu te iubeşti pe tine", afirmă Lady Gaga în textul care însoţeşte acele fotografii.

Nu este pentru prima dată când Lady Gaga pozează deghizată în bărbat, artista americană inventându-şi în ultimele luni un alter ego masculin, Joe Calderone.

Potrivit publicaţiei Hollywood Reporter, Lady Gaga, a pozat deghizată în Joe Calderone, un mecanic fictiv din Sicilia, pentru numărul din septembrie 2010 al ediţiei japoneze a revistei Vogue.

Citeşte şi: 9 lucruri pe care nu trebuie să i le spui niciodată soţului tău

Single-ul "You And I" este inclus pe cel mai recent album al artistei, intitulat "Born This Way".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici