Lady Gaga, sperietoarea copiilor. Vezi cum reacţionează o fetiţă când este luată în braţe de cântăreaţă

Lady Gaga nu trece printr-o perioadă bună. După ce s-a certat cu prietena ei, Laurieann Gibson, şi a concediat-o pe aceasta, cântăreaţa americană a speriat o fetiţă în momentul în care a încercat să o ia în braţe.

742 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, sperietoarea copiilor. Vezi cum reacţionează o fetiţă când este luată în braţe de cântăreaţă

Lady Gaga, sperietoarea copiilor. Vezi cum reacţionează o fetiţă când este luată în braţe de cântăreaţă (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Când s-a apropiat de fetiţă, aceasta aproape a izbucnit în lacrimi, informează Daily Mail.

Lady Gaga, care obişnuieşte să şocheze publicul cu stilul vestimentar, purta o pălărie neagră, o pereche de ochelari şi pantaloni de aceeaşi culoare.

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII CU LADY GAGA ÎN TIMP CE SPERIE COPILUL

Întâlnirea cu fetiţa a avut loc în Londra, Lady Gaga participând la o emisiune TV.

Reacţia fetei, care se sperie de cântăreaţă, vine după ce Lady Gaga a concediat-o pe prietena ei, Laurieann Gibson, care era coregrafa şi directorul de creaţie al artistei. Gibson a contribuit la crearea imaginii cântăreţei americane, recunoscând că modelul său a fost Madonna, cu care Lady Gaga se aseamănă din punctul ei de vedere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici