Lady Gaga, transportată pe targă într-o clinică psihiatrică. Ce spune vedeta, în stare de semiconştienţă - VIDEO

Lady Gaga apare într-un filmuleţ în timp ce este transportată pe o targă, de către două asistente, pe holurile unei clinici psihiatrice.

1596 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, transportată pe targă într-o clinică psihiatrică. Ce spune vedeta, în stare de semiconştienţă - VIDEO

Lady Gaga, transportată pe targă într-o clinică psihiatrică. Ce spune vedeta, în stare de semiconştienţă

Lady Gaga a lansat un fragment din viitorul videoclip al său, pentru piesa "Marry The Night" de pe albumul "Born This Way".

Vedeta, care a lansat fragmentul pe contul ei oficial de Twitter, a declarat că acesta va fi cel mai lung videoclip al său lansat până în prezent, scrie dailymail.co.uk.

Fragmentul de videoclip face parte din introducerea de aproape 8 minute a acestuia, intitulată "The Prelude Pathetique" şi inspirată de "Sonata Pathetique" a lui Beethoven.

Imaginile o arată pe Gaga într-o stare de semiconştienţă, în timp ce este împinsă pe o targă pe holurile unei clinici psihiatrice de către două asistente.

Imaginile nu sunt însoţite de muzică, iar vedeta vorbeşte despre trecutul ei.

"Cânt mă uit înapoi la viaţa mea, nu este vorba că nu vreau să privesc lucrurile aşa cum s-au întâmplat. Doar că prefer să mi le amintesc într-un mod artistic. Sincer, toată minciuna este mult mai onestă pentru că eu am inventat-o. Psihologia clinică ne spune că trauma este ucigaşul final", spune cântăreaţa.

"Trecutul meu este un tablou neterminat, şi, în calitate de artist, trebuie să completez toate găurile urâte şi să-l fac frumos din nou. Nu am fost nesinceră, dar detest realitatea", spune Gaga.

Vedeta mai vorbeşte, în timp ce este plimbată pe culoarele clinicii, despre cele două asistente care o însoţesc.

Filmuleţul se încheie când Gaga ajunge într-o sală în care se mai află bolnave şi aparatură medicală. Data la care va fi lansat videoclipul integral nu este cunoscută, însă vedetale-a spus fanilor că întreaga parte introductivă are 7 minute şi 33 de secunde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici