Lady Gaga va cânta în duet cu o cântăreaţă legendară. Cu cine va apărea într-un single şi când va putea fi ascultată melodia

Lady Gaga va cânta în duet cu o cântăreaţă legendară, colaborarea acestora urmând să se concretizeze în luna octombrie.

409 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga va cânta în duet cu o cântăreaţă legendară. Cu cine va apărea într-un single şi când va putea fi ascultată melodia

Lady Gaga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cher şi Lady Gaga îşi vor uni "forţele" într-o colaborare care este aşteptată să se concretizeze în luna octombrie, informează accesshollywood.com.

Cher a postat pe contul său de Twitter informaţii despre duetul cu Lady Gaga.

"Cred că toate cântecele sunt minunate până acum şi nu sunt un mare fan! Compozitorii sunt grozavi. Gaga este cel mai important (dintre compozitori, n.r.). Vocea ei este incredibilă! (...)", a scris Cher pe contul său de Twitter.

Ulterior, cântăreaţa a revenit cu informaţii. "Am terminat cântecul! Îmi place foarte mult! Nu pot să spun numele cântecelor, din cauză că Record CO. a dat ordine stricte! Cred că primul single va fi lansat în octombrie, iar albumul în apropierea Crăciunului", a mai scris Cher.

Pentru noul său album - primul lansat după o pauză de 11 ani în activitatea sa discografică şi cel de-al optulea din cariera sa - Cher va colabora şi cu producătorul muzical Timbaland.

În vârstă de 66 de ani, Cher a anunţat în luna februarie, pe contul său de Twitter, că va pleca din nou în turneu, în toamnă, deşi în urmă cu şase ani îşi încheia seria de show-uri de adio. Ea a spus atunci că noul său turneu va începe în luna septembrie, în Kansas.

Cher a fost ultima dată în turneu între anii 2002 şi 2005, cu Living Proof The Farewell Tour. Pe de altă parte, artista a mai susţinut o serie de 200 de spectacole în Las Vegas, între 2008 şi 2011.

Cher a alternat, pe parcursul carierei sale, actoria cu muzica. A jucat în multe filme, precum "Silkwood", "Vrăjitoarele din Eastwick", "Sirene" şi, în 1987, în "Moonstruck", pentru care a primit un premiu Oscar. În 1999, Cher a fost recompensată cu un premiu Grammy pentru albumul său "Believe".

Cel mai recent film al său, "Burlesque", în care a jucat şi Christina Aguilera, a fost lansat în cinematografe în noiembrie 2010.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Pe 27 aprilie, Lady Gaga a început turneul mondial "The Born This Way Ball", care include 21 de oraşe europene, printre care şi Bucureşti, unde artista va cânta, pe Naţional Arena, pe 16 august.

În acest turneu, Lady Gaga va interpreta atât piese de pe cel mai recent album al său, "Born This Way", cât şi piese incluse pe celelalte două materiale discografice ale sale, "The Fame" şi "The Fame Monster".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici