Lady Gaga va juca iarăşi rolul Contesei în noul sezon al "American Horror Story"

Lady Gaga a confirmat, într-un interviu acordat postului de radio newyorkez Z100, că va juca rolul Contesei şi în sezonul şase al serialului "American Horror Story", după ce a debutat pe micile ecrane în "American Horror Story: Hotel", obţinând Globul de Aur pentru performanţa artistică.

524 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga va juca iarăşi rolul Contesei în noul sezon al "American Horror Story"

Lady Gaga va juca iarăşi rolul Contesei în noul sezon al "American Horror Story" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

"Nu vă pot da informaţii amănunţite despre circumstanţele în care voi relua acest rol, al Contesei", a declarat Lady Gaga în interviul acordat postului de radio Z100, potrivit contactmusic.com.

Anunţul făcut de Gaga iese la iveală la cinci luni după ce Ryan Murphy, creatorul şi producătorul serialului "American Horror Story", a dezvăluit, într-un mesaj postat pe Twitter, că ar fi încântat să lucreze din nou cu Gaga.

"Lady Gaga a fost strălucitoare în sezonul cinci, aşa că am rugat-o oficial să se alăture echipei care va lucra pentru sezonul şase", a scris Ryan Murphy în mesajul postat pe Twitter în luna octombrie 2015, adăugând "Hai Lady Gaga, spune «da!»".

Respectul dintre cei doi este mutual, căci Lady Gaga s-a referit la Ryan Murphy anul trecut folosind cuvintele "sufletul meu pereche în creaţia artistică".

Detalii despre subiectul sezonului şase din "American Horror Story" urmează să fie dezvăluite, dar Ryan Murphy a precizat într-un interviu pentru Entertainment Weekly că nu va mai fi o realizare "atât de opulentă, va fi mai sălbatică şi mai morbidă, în tonuri mai întunecate". "Va fi un subiect total diferit de cel pe care l-am prezentat în «American Horor Story: Hotel»", a adăugat Murphy.

Pe de altă parte, John Landgraf, preşedintele reţelei de televiziune FX, a dezvăluit, în luna ianuarie, în cadrul unei discuţii la Television Critics Association, că următorul sezon "se va petrece, în principal, în prezent".

Gaga nu este singura din distribuţie care îşi va relua rolul în sezonul şase al serialului, actriţa Angela Bassett confirmând, de asemenea, că va face parte din echipă.

Cântăreaţa Lady Gaga, câştigătoare a şase premii Grammy, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare. Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011. Lady Gaga a câştigat de-a lungul anilor şase premii Grammy. Artista a câştigat recent şi un Glob de Aur pentru rolul din serialul "American Horror Story".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici