Lady Gaga va juca în sezonul al cincilea al serialului "American Horror Story"

Cântăreaţa Lady Gaga va juca în "American Horror Story: Hotel", cel de-al cincilea sezon al serialului american de succes, potrivit contactmusic.com.

799 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga va juca în sezonul al cincilea al serialului "American Horror Story"

Lady Gaga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lady Gaga a anunţat că va face parte din distribuţia celui de-al cincilea sezon al seriei "American Horror Story" publicând un videoclip bizar pe conturile sale de pe reţelele sociale, sub care a scris "Faceţi-vă rezervările acum. #GagaAHSHotel", făcând referire la titlul "Hotel" dat acestei părţi a producţiei de televiziune.

Ryan Murphy, creatorul serialului, a distribuit, de asemenea, videoclipul.

Acesta nu este primul rol al cântăreţei Lady Gaga, care a mai jucat, în 2013, în filmul de acţiune "Machete: Ucigaş meseriaş/ Machete Kills", regizat de Robert Rodriguez.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011. Lady Gaga a câştigat în 2015 un premiu Grammy pentru albumul său "Cheek to Cheek", realizat alături de Tony Bennett.

"American Horror Story" este un serial de televiziune american, care prezintă poveşti horror, creat şi produs de Ryan Murphy şi Brad Falchuk. Fiecare sezon este de sine stătător, fiind realizat ca o miniserie independentă, urmărind un set de personaje şi situaţii disparate, iar poveştile au fiecare "începutul, punctul culminant şi finalul" lor. Primul sezon, "Murder House" a fost difuzat începând din 5 octombrie 2011, urmat de "Asylum", în 2012 - 2013, "Coven", în 2013 - 2014, şi "Freak Show", care a început să fie difuzat în 2014. Printre actorii care apar în această producţie se numără Connie Britton, Dylan McDermott, Evan Peters, Taissa Farmiga, Denis O'Hare şi Jessica Lange. Serialul este difuzat în Statele Unite ale Americii de reţeaua de televiziune prin cablu şi satelit FX, deţinută de divizia Fox Entertainment Group a gigantului 21st Century Fox.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici