Lady Gaga va lansa un nou album şi va fi protagonista unui film documentar

Cântăreaţa americană Lady Gaga a anunţat prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter că va lansa un al patrulea album de studio, intitulat "Artpop", şi că va fi protagonista unui film despre viaţa şi cariera ei, regizat de fotograful de modă Terry Richardson.

238 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga va lansa un nou album şi va fi protagonista unui film documentar

Lady Gaga va lansa un nou album şi va fi protagonista unui film documentar (Imagine: Mediafax Foto)

"Crăciun fericit, monstruleţilor!", a scris artista americană pe Twitter, în prima zi de Crăciun.

"Terry Richardson va regiza un film documentar despre viaţa mea şi despre crearea albumului «Artpop»", a adăugat Lady Gaga. "Artpop" este cel de-al patrulea material de studio al cântăreţei şi este aşteptat cu mare nerăbdare de numeroşii ei admiratori.

Cântăreaţa nu a precizat datele de lansare ale celor două proiecte, potrivit hollywoodreporter.com.

Lady Gaga i-a mulţumit cu această ocazie lui Richardson, ale cărui fotografii de modă au cauzat multe controverse în trecut, din cauza conţinutului sexual explicit: "Te iubesc, Terry, îţi mulţumesc că ai crezut în mine şi în fanii mei. Te admir pe tine şi pe opera ta de atât de multă vreme, iar acest proiect este un vis devenit realitate".

În 2012, Troy Carter, fondatorul şi CEO-ul companiei Atom Factory şi managerul artistei americane, a anunţat că Lady Gaga şi Terry Richardson s-au asociat pentru a lansa, în 2013, "Pop Water", un brand de apă plată descris ca o alternativă sănătoasă la băuturile carbogazoase existente în acest moment pe piaţă.

Într-un alt mesaj postat pe Twitter în prima zi de Crăciun, Lady Gaga a vorbit şi despre noul ei album, despre care presa americană spune că ar putea fi lansat în primăvara anului 2013. "Vă mulţumesc că aţi fost atât de răbdători şi că aţi aşteptat cu multă răbdare noul meu album «Artpop». Vă iubesc pe toţi din toată inima!", a scris cântăreaţa.

Postul de televiziune HBO a difuzat în 2011 documentarul "Lady Gaga Presents the Monster Ball Tour: At Madison Square Garden", un film realizat cu ocazia unui concert pe care artista americană l-a susţinut la New York.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri.

Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici