Lake of Tears susţine un concert la Bucureşti, pe 25 iunie

Trupa Lake of Tears revine în România şi va susţine un nou concert în Capitală, pe 25 iunie, de la ora 20.00, la Arenele Romane, informează organizatorii, Project Events.

648 afișări
Imaginea articolului Lake of Tears susţine un concert la Bucureşti, pe 25 iunie

Lake of Tears susţine un concert la Bucureşti, pe 25 iunie (Imagine: Georgiana Iacob/Mediafax Foto)

Pentru suedezii de la Lake of Tears nu este primul concert în România, ei având la activ şi alte reprezentaţii în faţa fanilor români. Primul concert din România al trupei Lake of Tears a avut loc în luna martie a anului 2006, la Sala Agronomia din Capitală. Rockerii au creat atunci o adevărată isterie, biletele la concert fiind epuizate cu două săptămâni înainte de eveniment. Trupa a revenit în România la un an şi jumătate după acest concert, în septembrie 2007, la Arenele Romane.

Pentru concertul din acest an, biletele au fost puse în vânzare joi, în reţeaua Biletoo.ro, pe www.biletoo.ro, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevărul din Bucureşti şi din toată ţara, Librăria "Mihai Eminescu", Magazinul Victoria - Midola Music, Muzica Store, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea şi la staţia de metrou Unirii 1. Preţul biletelor variază în funcţie de perioada în care sunt achiziţionate. Astfel, între 27 ianuarie şi 31 martie, biletele vor putea fi achiziţionate cu 80 de lei, între 1 aprilie şi 24 iunie, cu 100 de lei, iar pe 25 iunie, în ziua concertului, cu 120 de lei.

Trupa suedeză de goth metal şi doom metal a fost înfiinţată în anii '90 de Daniel Brannare, Jonas Eriksson, Mihael Larrson şi Johan Oudhuis. În anul 2000, ei s-au despărţit, au luat o pauză de câţiva ani şi s-au reunit în 2003. Până în prezent, Lake of Tears a lansat şapte 7 albume şi se pregătesc pentru lansarea celui de-al optulea, care va avea loc anul acesta, în aprilie. Noul album se numeşte "Illwill", conţine 10 piese şi se încadrează în acelaşi gen cu care trupa şi-a obişnuit fanii - metal goth progresiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici