Lansare de parfum Dana Săvuică alături de baschetbalistele CSM Târgovişte

Fostul manechin Dana Săvuică a participat la Târgovişte, alături de componentele echipei de baschet feminin CSM, la un eveniment în care şi-a lansat propriul parfum, "Challenge by Dana Săvuică".

248 afișări
Imaginea articolului Lansare de parfum Dana Săvuică alături de baschetbalistele CSM Târgovişte

Lansare de parfum Dana Săvuică alături de baschetbalistele CSM Târgovişte

"Târgoviştea este foarte aproape de sufletul meu şi sunt mândră că echipa de baschet a oraşului este considerată a fi cea mai bună din România! Aş fi prima membră a fan-clubului echipei! Nu numai că fetele sunt foarte bune jucătoare, dar sunt şi foarte frumoase. Multe dintre ele ar putea oricând să devină modele. Eu le-aş lua la agenţia mea", a spus Dana Săvuică.

La eveniment au mai participat Zoli Toth şi Cici Rogojan de la trupa Sistem, Flavius Buzilă (trupa Hara), Cristian Bostănescu (director Castel Film România), Catrinel Dănăiaţă (regizor), dar şi alte personalităţi din artă, sport şi medicină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici