Lansarea continuării filmului "Wall Street", cu Michael Douglas, amânată cu 5 luni

Studiourile Fox au decis să amâne până la toamnă lansarea filmului "Wall Street: Money Never Sleep/ Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule", o continuare a celebrei pelicule "Wall Street", cu Michael Douglas.

53 afișări
Imaginea articolului Lansarea continuării filmului "Wall Street", cu Michael Douglas, amânată cu 5 luni

Lansarea continuării filmului "Wall Street", cu Michael Douglas, amânată cu 5 luni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Continuarea filmului "Wall Street" (1987) va fi lansată pe 24 septembrie, în loc de 23 aprilie, cum se anunţase iniţial.

Actorul Michael Douglas, care a pozat pentru coperta celui mai recent număr al revistei Vanity Fair, va relua rolul magnatului din lumea finanţelor Gordon Gekko din filmul "Wall Street", regizat de Oliver Stone, în noul lungmetraj, realizat de acelaşi cineast american şi în care va juca alături de Shia LaBeouf.

Filmul "Wall Street", lansat în 1987, cu Michael Douglas şi Charlie Sheen în rolurile principale, a obţinut încasări de 43 de milioane de dolari în Statele Unite ale Americii. Rolul din acest film i-a adus lui Michael Douglas premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici