Larry King ar putea renunţa la cererea de divorţ

Cel de-al şaptelea mariaj al lui Larry King s-ar putea să nu fie pe sfârşite până la urmă, scrie revista People.

20 afișări
Imaginea articolului Larry King ar putea renunţa la cererea de divorţ

Larry King ar putea renunţa la cererea de divorţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt şanse 50-50% ca acest divorţ să nu se petreacă", a declarat pentru people.com avocatul lui King, Dennis Wasser."Atenţia sa este asupra interesului copiilor. Nu este clar pentru mine ce decizie va lua în această privinţă", a mai spus avocatul.

Ideea a venit în urma şedinţei de consiliere la care au participat Larry King şi soţia sa, Shawn Southwick.

Într-o declaraţie separată, Wasser a declarat: "S-a decis ca timp de două săptămâni să nu fie făcute proceduri de divorţ deoarece mai multe probleme trebuie discutate şi rezolvate".

King şi soţia lui au participat duminică la meciul de baseball al fiului lor. Cuplul, care este căsătorit de 12 ani şi jumătate, are doi băieţi.

Larry King şi Shawn Southwick au anunţat săptămâna trecută că au depus actele de divorţ.

Larry King a fost căsătorit cu şapte femei diferite, însă acesta va fi cel de-al optulea lui divorţ, deoarece el s-a recăsătorit la un moment dat cu o fostă soţie a sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici