Larry Mullen, toboşarul trupei U2, în remake-ul filmului poliţist "Oameni şi trenuri"

Larry Mullen, toboşarul trupei irlandeze U2, a fost distribuit într-un remake al filmului poliţist francez "Oameni şi Trenuri/ L'Homme du train" (2002), informează thesun.co.uk.

37 afișări
Imaginea articolului Larry Mullen, toboşarul trupei U2, în remake-ul filmului poliţist "Oameni şi trenuri"

Larry Mullen, toboşarul trupei U2, în remake-ul filmului poliţist "Oameni şi trenuri" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acest film, muzicianul irlandez va interpreta rolul unui asasin profesionist ce va fi, în cele din urmă, împuşcat de forţele de poliţie. Filmul original, regizat de Patrice Leconte, i-a avut în rolurile principale pe Jean Rochefort şi Johnny Hallyday.

Istoria toboşarilor din trupe rock care fac carieră în industria cinematografică este foarte scurtă. Phil Collins, fostul toboşar al trupei Genesis, a jucat în câteva lungmetraje şi a avut chiar rolul principal în comedia "Buster" (1988).

Larry Mullen este membru al trupei U2 alături de solistul Bono, chitaristul The Edge şi basistul Adam Clayton. Trupa U2 a vândut peste 150 de milioane de albume pe plan internaţional şi a primit 22 de premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici