Lars Ulrich, într-un film despre Ernest Hemingway

Lars Ulrich, toboşarul trupei Metallica, va interpreta rolul unui regizor de filme documentare într-un proiect de televiziune inspirat din viaţa scriitorului Ernest Hemingway, informează express.co.uk.

57 afișări
Imaginea articolului Lars Ulrich, într-un film despre Ernest Hemingway

Lars Ulrich, într-un film despre Ernest Hemingway (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Toboşarul trupei Metallica va juca alături de Nicole Kidman, Clive Owen şi Robert Duvall în lungmetrajul TV "Hemingway & Gellhorn", o producţie HBO despre relaţia celebrului scriitor american cu Martha Gellhorn, cu care a fost căsătorit timp de cinci ani.

În acest proiect, cei doi soţi vor fi interpretaţi de Nicole Kidman şi Clive Owen.

Acesta nu este primul rol pe care îl va interpreta Lars Ulrich, el apărând deja în 2004 în serialul TV "Dave The Barbarian" şi având o scurtă apariţie în calitate de invitat special în 2010 în comedia "Adu-l urgent pe scenă!/ Get Him To The Greek", în care a jucat alături de Russell Brand.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici