Laura Bretan, adolescenta de origine română, aplaudată în picioare de juriul America's Got Talent - VIDEO

Juriul show-ului de televiziune "America's Got Talent" a aplaudat-o în picioare pe adolescenta de origine română Laura Bretan, care locuieşte în Chicago. Fata de 14 ani a interpretat piesa "The Prayer", marţi seară, în cadrul emisiunii transmisă live, relatează chicagotribune.com.

9892 afișări
Imaginea articolului Laura Bretan, adolescenta de origine română, aplaudată în picioare de juriul America's Got Talent - VIDEO

Laura Bretan, adolescenta de origine română, aplaudată în picioare de juriul America's Got Talent - VIDEO (Imagine: Captura video)

"Laura, tu eşti unul dintre motivele pentru care show-ul acesta există. Am conceput America's Got Talent tocmai ca să găsim oameni speciali, talentaţi, ca tine", a spus producătorul de televiziune Simon Cowell, membru al juriului, marţi, după ce Laura Bretan a urcat pe scena show-ului America's Got Talent şi a interpretat faimoasa piesă "The Prayer".

În următoarele emisiuni, telespectatorii vor decide care sunt semifinaliştii ce vor concura pentru marele premiu în valoare de 1 milion de dolari.

Laura Bretan favorită în competiţia America's Got Talent, a interpretat cu lacrimi în ochi un cover original după piesa "The Prayer", cântată de Celine Dion şi Andrea Bocelli.

"Doamne, la jumătatea piesei, te-ai transformat. De unde vine vocea asta, Laura? Este incredibil de puternică", a spus Melanie Brown, membră a juriului.

"Tot ce spuneţi înseamă aşa de mult pentru mine", a spus Bretan.

Laura Bretan este câştigătoarea sezonului şase al show-ului de divertisment „Românii au talent!” Micuţa de numai 13 ani i-a uimit pe români cu vocea sa unică, iar juraţii Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu s-au ridicat în picioare şi au aplaudat îndelung momentul prezentat de ea în finală. Laura a cântat, acompaniată de o orchestră, aria „Vissi d’arte” din opera „Tosca” de Puccini şi a creat un moment emoţionant cu care a reuşit să ajungă rapid la sufletele tuturor. După ce a aflat rezultatul votului şi faptul că ea este marea câştigătoare, Laura a declarat cu lacrimi în ochi: „Sunt foarte emoţionată. Nu am crezut niciun moment că aşa ceva e posibil, nu am cuvinte să explic ce s-a întâmplat în seara asta. E un vis şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au susţinut şi au avut încredere în mine şi în talentul meu.”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici