Laurette şi-a cunoscut tatăl la “Happy Hour”

În ediţia “Happy Hour” de marţi, 21 decembrie, Cătălin Măruţă i-a aşezat faţă în faţă pe Laurette şi pe tatăl ei care locuieşte în statul african Benin şi pe care nu îl întâlnise niciodată.

1329 afișări
Imaginea articolului Laurette şi-a cunoscut tatăl la “Happy Hour”

Laurette şi-a cunoscut tatăl la “Happy Hour”

Laurette nu şi-a cunoscut niciodată tatăl, pentru că acesta a părăsit România când ea nu avea mai mult de patru luni.

"Uneori am simţit lipsa tatălui meu, dar mama a avut grijă să-mi fie şi mamă şi tată. Poate dacă era şi tata lângă noi, i-ar fi fost mamei mai bine. Ea nu prea ne-a vorbit despre asta. Mi-a spus însă că semănăm foarte bine, că ei s-au iubit mult, că el era foarte deştept", a povestit Laurette de pe Happylica.

Marţi seara însă, după un drum din Africa şi o înzăpezire în Franţa, tatăl ei a reuşit, ajutat de echipa "Happy Hour", să ajungă în emisiune. Cei doi s-au îmbrăţişat cu lacrimi în ochi, iar întâlnirea nu a mai lăsat loc de cuvinte.

Christian Atindehou are 55 de ani şi locuieşte în statul african Benin. A ajuns în România ca student, cu o bursă din partea Guvernului Român. A făcut un an la Facultatea de Filologie de la Cluj, unde a şi învăţat limba română, apoi s-a mutat la Bucureşti, unde a urmat cursurile ASE-ului. În Bucureşti a cunoscut-o pe mama lui Laurette, Cornelia, cu care a avut o relaţie de patru ani, însă odată cu plecarea din România cei doi s-au despărţit. Deşi atunci când a plecat a stabilit cu mama lui Laurette că o va aduce şi pe ea, cei doi nu s-au mai văzut niciodată. Laurette a văzut prima poză cu tatăl ei abia acum cinci ani, iar ultima dată au vorbit la telefon acum trei ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici