Led Zeppelin, alături de Foo Fighters pe Wembley

Jimmy Page şi John Paul Jones, membri ai celebrului grup Led Zeppelin, au avut o apariţie surpriză la sfârşitul săptămânii trecute alături de grupul american de rock Foo Fighters, pe stadionul Wembley, la Londra.

25 afișări
Imaginea articolului Led Zeppelin, alături de Foo Fighters pe Wembley

Led Zeppelin, alături de Foo Fighters pe Wembley (Imagine: Mediafax/AFP)

Chitaristul Jimmy Page şi basistul John Paul Jones s-au alăturat lui Dave Grohl şi grupului acestuia de hard rock pentru un bis la concertul lor. Veteranii au cântat piesele Led Zeppelin "Rock'n'Roll" şi "Ramble On" în faţa a aproximativ 86.000 de fani în delir, potrivit revistei muzicale NME.

Este pentru prima dată când membrii Led Zeppelin cântă împreună de când grupul britanic a avut o revenire pe scenă, în decembrie 2007, pe O2 Arena din Londra, la aproape 30 de ani de la destrămare.

Totuşi, pe Wembley aceştia au cântat fără solistul Robert Plant, aflat într-un turneu solo.

Considerat unul dintre cele mai mari grupuri din istoria muzicii rock şi un precursor al stilului heavy metal, Led Zeppelin s-a destrămat în 1980, după moartea toboşarului John Bonham. Cei trei membri supravieţuitori ai trupei au susţinut un concert unic anul trecut, în decembrie, în faţa a 20.000 de spectatori.

În urmă cu opt luni, o altă legendă a rock-ului britanic, trupa Queen, s-a alăturat pe scenă grupului Foo Fighters, pentru un concert la O2 Arena.

Rock'n'Roll


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici