Lena Rohozneanu şi picioarele ei interminabile, pe coperta revistei Playboy noiembrie

Pe coperta din noiembrie a revistei Playboy o puteti admira pe Lena Rohozneanu, împreună cu interminabilele ei picioare. Lena este soţie de handbalist de echipa naţională şi, în afară de faptul că îşi doreşte să devină o cunoscută creatoare de modă, nu scapă niciun prilej pentru a arăta că...are cu ce. Alături de ea, Claudia Stoica, playmate-ul din această lună, e de părere că fiecare femeie emană sexualitate. Cel mai bun exemplu? Ea însăşi.

2470 afișări
Imaginea articolului Lena Rohozneanu şi picioarele ei interminabile, pe coperta revistei Playboy noiembrie

Tot la capitolul sexualitate alte trei pictoriale vă vor reaminti de ce Playboy este revista frumuseţii supreme: Carly Lauren, Jenna Marshall şi, mai ales, Alyshia Ashlee îşi expun toate atuurile pentru care bărbaţii ar merge până în pânzele albe.

Dar, aşa cum ştiţi, nu numai fetele fac din ”iepuraş” preferatul tuturor, ci şi personalităţile artistice pe care acesta le prezintă. În noiembrie, Nicu Alifantis e protagonistul unui interviu încântător, în care muzicianul baladelor romantice rememorează vremurile de altădată, momente petrecute alături de mari nume ale vieţii culturale din România dar vorbeşte şi despre timpurile actuale şi relaţia lui cu publicul tânăr.

Alături de el, Ana Ularu, actriţă tânără şi de mare succes, vă  vorbeşte despre cel mai recent film al ei dar şi despre motivele pentru care – cel puţin deocamdată – nu pozează în Playboy.

Tot în acest număr citiţi un material cu cei mai periculoşi criminali în serie din istoria omenirii, dar descoperiţi şi o listă cu lucruri insolite pe care le puteţi încerca în timpul vieţii: de la şofatul unui Ferrari ca un italian la cumpărarea unui rechin ca animal de companie. Plus multe alte materiale despre maşini, muzică, filme, scule, fashion, umor.

Noul număr Playboy poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 4  noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici