Leona Lewis a primit un pumn în faţă, în timp ce oferea autografe - VIDEO

Cântăreaţa britanică Leona Lewis a fost agresată în timp ce oferea autografe fanilor, miercuri, într-o librărie din centrul Londrei, la lansarea autobiografiei sale, primind un pumn în plină figură.

41 afișări
Imaginea articolului Leona Lewis a primit un pumn în faţă, în timp ce oferea autografe - VIDEO

Leona Lewis a primit un pumn în faţă, în timp ce oferea autografe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii poliţiei londoneze au declarat că au arestat un bărbat în vârstă de 29 de ani, sub acuzaţia de agresiune posibil cauzatoare de vătămare fizică. Suspectul este anchetat în prezent la sediul central al poliţiei din Londra. "Fratele meu a văzut tot incidentul. El (agresorul - n.r.) s-a prezentat în faţa ei cu o carte, ea i-a semnat-o şi, când se uita în sus spre el, el i-a tras un pumn", a declarat pentru BBC unul dintre fanii cântăreţei britanice, prezent în librărie în momentul comiterii agresiunii.

Leona Lewis, câştigătoarea emisiunii de televiziune "The X Factor" din Marea Britanie, oferea autografe fanilor, semnând coperta volumului său autobiografic intitulat "Dreams", lansat miercuri, în librăria Waterstone din Piccadilly Circus.

"Putem să confirmăm că a existat un incident în timp ce Leona Lewis oferea autografe în această după-amiază", a declarat purtătorul de cuvânt al librăriei Waterstone. "Agresiunea a fost imediat oprită de gărzile de securitate prezente la faţa locului, iar poliţia îl anchetează pe agresor".

Leona Lewis, al cărei prim album a debutat a intrat pe primul loc în clasamentul albumelor din Statele Unite în 2008, fiind prima cântăreaţă britanică care a reuşit această performanţă, a fost serios afectată de acest incident, însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, a explicat purtătorul ei de cuvânt.

Leona a devenit un star internaţional odată cu câştigarea concursului britanic "The X Factor", în 2006. Cel de-al doilea single al său, "Bleeding Love", de pe albumul de debut "Spirit", s-a clasat pe locul întâi atât în topurile englezeşti, cât şi în cele americane, o performanţă care nu a mai fost realizată de o interpretă britanică din 1986 (Kim Wilde).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici