Leonardo DiCaprio face lobby pentru o lege care are ca scop protejarea mediului

Leonardo DiCaprio, susţinut de Edward Norton, Forest Whitaker şi Chace Crawford, a lansat o campanie pe internet, în încercarea de a schimba politicile americane şi de a stopa poluarea şi schimbările climatice, informează FemaleFirst.

25 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio face lobby pentru o lege care are ca scop protejarea mediului

Leonardo DiCaprio face lobby pentru o lege care are ca scop protejarea mediului

Campania are ca scop susţinerea unei legi care urmează să fie votată de Senatul Statelor Unite, intitulată "Clean Energy, Jobs and American Power Act".

Această iniţiativă legislativă propune măsuri de reducere a dependenţei SUA de rezervele străine de petrol şi de a investi în surse de energie sustenabile.

"În Senatul Statelor Unite se va dezbate o lege care ne priveşte pe toţi. Pe toţi ca naţiune. Este nevoie ca acum să fim cu ochii pe cei care ne reprezintă", a spus DiCaprio, care a filmat chiar şi un spot online în care invită publicul să facă lobby pentru ca legea să fie aprobată.

Clipul este însoţit de un link care le permite utilizatorilor să trimită mailuri politicienilor, în care să solicite aprobarea noii legislaţii şi îi invită să posteze mesaje de susţinere pe reţelele de socializare Twitter şi Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici