Leonardo DiCaprio îşi caută sufletul pereche pe internet

Actorul american Leonardo DiCaprio îşi caută sufletul pereche pe internet, afirmă un tabloid american, potrivit căruia starul hollywoodian şi-ar fi creat un profil pe un site matrimonial, informează premiere.fr.

391 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio îşi caută sufletul pereche pe internet

Leonardo DiCaprio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rămas celibatar după despărţirea de modelul Toni Garrn şi după câteva zvonuri recente despre o relaţie secretă cu Rihanna, Leonardo DiCaprio s-ar afla în această perioadă în căutarea sufletului pereche. Potrivit tabloidului Star, actorul american ar utiliza site-ul matrimonial Tinder şi ar fi "dependent de această aplicaţie online".

Lansată în Statele Unite ale Americii în 2012, Tinder este o aplicaţie pentru telefoanele mobile care facilitează întâlnirile între adulţi, cu ajutorul fotografiilor personalizate şi folosind un serviciu de geolocalizare.

Potrivit lui Sean Rad, unul dintre fondatorii aplicaţiei Tinder, numeroase celebrităţi s-au înscris pe acest site online, precum Lindsay Lohan şi Ashton Kutcher. De asemenea, Leonardo DiCaprio şi-ar fi creat un profil pe Tinder, sub pseudonimul "Leonard", precizează aceeaşi publicaţie americană.

Tabloidul Star afirmă că actorul petrece multe ore consultând în fiecare zi conturile celorlalţi utilizatori ai aplicaţiei Tinder, dar, deocamdată, nu a participat la nicio întâlnire cu o femeie cunoscută cu ajutorul acestui serviciu online.

Leonardo DiCaprio a avut în ultimii ani relaţii cu multe modele profesioniste, inclusiv o relaţie de cinci ani, marcată de câteva despărţiri şi împăcări, cu top-modelul brazilian Gisele Bundchen.

El a avut apoi o relaţie cu modelul Bar Rafaeli, o veritabilă vedetă a revistei Sport Illustrated, între 2005 şi 2011. Şi acea relaţie a fost marcată de câteva despărţiri.

Actorul a avut apoi o relaţie cu actriţa Blake Lively şi, apoi, o alta cu modelul Erin Heatherton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici