Leonardo DiCaprio lucrează la un lungmetraj de animaţie

Leonardo DiCaprio îşi va împrumuta vocea, în premieră, unui personaj dintr-un film de animaţie, actorul american urmând să debuteze în rolul Jack Frost din lungmetrajul "The Guardians", realizat de DreamWorks Animations, informează variety.com.

47 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio lucrează la un lungmetraj de animaţie

Leonardo DiCaprio lucrează la un lungmetraj de animaţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul "The Guardians" aduce în scenă, într-o versiune originală, cinci dintre eroii copilăriei - Moş Crăciun, Iepuraşul de Paşte, Zâna Măseluţă, Moş Ene şi Jack Frost. Ei sunt membrii super-eroi ai unui comando de elită, care trebuie să se lupte împotriva unui spirit malefic numit Pitch.

Producătorii nu au anunţat deocamdată numele celorlalţi cinci actori din acest proiect.

Regizorul filmului este Peter Ramsey, care a realizat "Monsters vs. Aliens: Mutant Pumpkins From Outer Space".

Filmul se bazează pe romanele din seria "The Guardians of Childhood", scrise de William Joyce, şi va fi lansat pe 2 noiembrie 2012.

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), unde a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A cunoscut un mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996. În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul unui mare întreprinzător, cel al pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. De asemenea, el ar putea juca în curând rolul celui de-al 26-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Theodore Roosevelt. În plus, el ar putea produce un film despre scriitorul britanic Ian Fleming, celebrul creator al lui James Bond, care a avut o viaţă la fel de interesantă ca a personajului său. Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Nonconformiştii" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici