Leonardo DiCaprio, producător şi protagonist într-un film despre asasinarea lui JFK

Actorul Leonardo DiCaprio va juca într-un lungmetraj, pe care îl va şi produce, inspirat din asasinarea fostului preşedinte american John Fitzgerald Kennedy, informează thesun.co.uk.

103 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio, producător şi protagonist într-un film despre asasinarea lui JFK

Leonardo DiCaprio, producător şi protagonist într-un film despre asasinarea lui JFK (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul, intitulat "Legacy of Secrecy", va fi ecranizat pe baza romanului omonim scris de Lamar Waldron şi Thom Hartmann, care include o serie de informaţii secrete, extrase dintr-un dosar FBI, inclus recent în National Archives din Statele Unite.

Leonardo DiCaprio va interpreta rolul lui Jack Van Laningham, un informator FBI care se împrieteneşte cu Carlos Marcello, un şef mafiot, despre care presa americană a afirmat că ar fi recunoscut că a fost implicat în asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy, în 1963.

Filmul va fi lansat pe marile ecrane în 2013, anul în care se împlinesc 50 de ani de la asasinarea preşedintelui american.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood, iar în ultima vreme, el s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. De asemenea, el ar putea juca în curând rolul celui de-al 26-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Theodore Roosevelt.

În plus, DiCaprio a anunţat recent că va produce un film despre scriitorul britanic Ian Fleming, celebrul creator al lui James Bond, care a avut o viaţă la fel de interesantă ca a personajului său. Actorul american a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Nonconformiştii" (2008). Cele mai recente filme ale sale sunt "Shutter Island", regizat de Marin Scorsese, şi "Inception/ Începutul", de Christopher Nolan, care au fost lansate pe marile ecrane în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici