Leonardo DiCaprio şi-a cumpărat o locuinţă ecologică

Actorul american Leonardo DiCaprio, cunoscut pentru acţiunile sale pentru apărarea mediului încpnjurător, şi-a cumpărat o locuinţă ecologică în Manhattan, New York.

27 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio şi-a cumpărat o locuinţă ecologică

Leonardo DiCaprio şi-a cumpărat o locuinţă ecologică (Imagine: Mediafax Foto)

Apartamentul face parte din Riverhouse, o clădire prietenoasă cu mediul situată pe râul Hudson, în Manhattan, informează accesshollywood.com.

Achiziţionarea apartamentului a fost confirmată, vineri, de Christopher Daly, preşedintele Sheldrake Organization, care a dezvoltat complexul imobiliar.

Turnul de sticlă, la construirea căruia s-au folosit vopsele cu emisii scăzute de carbon şi panouri solare, este dotat cu aparate de aer condiţionat performante şi sisteme speciale de filtrare a apei.

Clădirea include o piscină imensă, un internet cafe, un centru de fitness, o terasă plină de verdeaţă şi un centru SPA pentru câini.

Printre acţiunile ecologice ale lui DiCaprio se numără şi documentarul "11th Hour", despre pericolele încălzirii globale, lansat anul trecut la Festivalul de Film de la Cannes.

Documentarul explorează elementele de care au nevoie oamenii pentru a face schimbări ecologice pozitive pentru planetă, înainte de a fi prea târziu.

La documentar au colaborat foarte mulţi cercetători şi specialişti de prestigiu alături de lideri ai lumii, precum astrofizicianul Stephen Hawking, James Woolsey, fost înalt oficial în serviciile secrete americane (CIA) şi fostul preşedinte sovietic Mihail Gorbaciov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici