Lewis Hamilton: Despărţirea de Nicole Scherzinger a fost foarte grea

Pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton a declarat vineri că despărţirea de cântăreaţa Nicole Scherzinger a fost "foarte grea".

378 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton: Despărţirea de Nicole Scherzinger a fost foarte grea

Lewis Hamilton spune că despărţirea de Nicole Scherzinger a fost "foarte grea" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Finalul relaţiei de 4 ani a fost "foarte greu". "Am reuşit să trec peste cu ajutorul familiei mele. A fost foarte greu, dar eram capabil să mă concentrez la cursă şi am şi acum această atitudine", a spus Hamilton pentru BBC.

Hamilton a fost al doilea la Marele Premiu al Coreei de Sud şi a ajuns cu întârziere în India, pentru Grand Prix-ul de duminică, pentru "a-şi prelungi" timpul petrecut cu familia şi prietenii.

"Nu pot să spune că am un moral foarte bun. Au fost două săptămâni extrem de dificile şi nu cred că ultima cursă a schimbat mare lucru. A fost bine să fiu pe podium, dar nu este decât o cursă şi a fost un an întreg de suişuri şi coborâşuri", a adăugat Hamilton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici