Lily Allen este însărcinată

Cântăreaţa Lily Allen este din nou însărcinată, artista britanică urmând să devină mamă pentru a doua oară, în luna decembrie, afirmă surse din presa britanică.

347 afișări
Imaginea articolului Lily Allen este însărcinată

Lily Allen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lily Allen şi soţul ei, Sam Cooper, care au devenit pentru prima dată părinţi în noiembrie 2011, odată cu venirea pe lume a fiicei lor Ethel Mary, le-au spus unor prieteni apropiaţi că sunt "absolut încântaţi" de faptul că vor deveni din nou părinţi, în luna decembrie,  potrivit femalefirst.co.uk.

"Lily a început să le spună prietenilor ei că este absolut încântată de faptul că va deveni din nou mamă. Această sarcină a fost o surpriză pentru Lily şi l-a entuziasmat pe Sam. Amândoi sunt încântaţi de faptul că au devenit părinţi şi au decis să îşi mărească familia cât mai repede", a declarat o sursă, citată de publicaţia Sunday Mirror.

Lily Allen, în vârstă de 25 de ani, şi Sam Cooper, proprietarul în vârstă de 34 de ani al unei companii de construcţii, s-au cunoscut în 2009, s-au logodit de Crăciun în 2010 şi s-au căsătorit în iunie 2011.

Lily a dat naştere primului său copil la un an după un tragic avort pe care l-a suferit, în octombrie 2010, pe când era însărcinată în luna a şasea. Cântăreaţa a mai suferit un avort în ianuarie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici