Lindsay Lohan a fost eliberată după 13 zile petrecute în închisoare

Actriţa americană Lindsay Lohan a fost eliberată, luni, după ce a petrecut în închisoare doar 13 zile din pedeapsa de 90 de zile pe care a primit-o pentru violarea regimului de eliberare condiţionată impus în 2007, pentru conducere sub influenţa alcoolului şi deţinere de cocaină.

31 afișări
Imaginea articolului Lindsay Lohan a fost eliberată după 13 zile petrecute în închisoare

Lindsay Lohan a fost eliberată după 13 zile petrecute în închisoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lindsay Lohan, în vârstă de 24 de ani, a fost încarcerată într-o închisoare pentru femei din sudul oraşului Los Angeles pe 20 iulie, fiind plasată într-o celulă specială rezervată celebrităţilor, într-o secţiune izolată a penitenciarului.

Şeriful din Los Angeles i-a redus pedeapsa, aşa cum se procedează adeseori în cazul delictelor minore, pentru a evita o aglomerare a penitenciarelor californiene, celebre pentru faptul că sunt suprapopulate.

Site-ul de ştiri mondene E! Online a anunţat că Lindsay Lohan a fost eliberată luni, la ora locală 1.35, însă actriţa americană a reuşit să evite la ieşire camerele de filmat ale zecilor de jurnalişti prezenţi în faţa închisorii.

Actriţa va trebui, într-un interval de cel mult 24 de ore după eliberare, să se înscrie într-un program de 90 de zile, conceput pentru conştientizarea pericolelor generate de consumul de alcool.

Potrivit site-ului tmz.com, Lindsay Lohan va primi un tratament special administrat pacienţilor suferind de sindrom bipolar şi de dependenţă de amfetamine.

Atât tmz.com, cât şi radaroline.com susţin că actriţa americană va fi internată într-o clinică administrată de Universitatea California din Los Angeles (UCLA), în partea de vest a oraşului.

Lindsay Lohan a mai petrecut 84 de minute în închisoare în 2007, ca parte a pedepsei primite, şi apoi a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare.

În octombrie 2009, regimul de eliberare condiţionată i-a fost extins cu un an, după ce actriţa a folosit ceea ce procurorii au numit "scuze foarte creative" pentru a lipsi de la câteva şedinţe din programul de dezalcoolizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici